Followers

Saturday, 3 March 2012

aku dengan assignment

aku tak de idea nak buat assignment pasal


 'peluang ketidasamaan pendidikan di Malaysia, sebagai guru, huraikan strategi yang boleh diguna pakai dalam menangani isu dalam proses pengajaran dan pembelajaran di dalam bilik darjah.


panjang tugasan mestilah 1500 hingga 2000 patah perkataan.


bukan susah pun. serius tak susah, aplikasi dalam kehidupan harian sebagai cikgu, beribu idea boleh menyingah. Aku kumpul maklumat sikit, baca buku, baca jurnal.


buat masa sekarang ni, aku baca 3 buah buku. 


Budaya Pembelajaran by Noreati Rasyid


Guru Sebagai Pendorong Bilik Darjah by abdullah Hasan Ainon Mohd


Psikologi Pembelajaran by Kamarudin Hj. Hassan


untuk jurnal. aku amik kajian 



BUDAYA SEKOLAH RENDAH: HUBUNGANNYA DENGAN
KEPEMIMPINAN, KOMITMEN ORGANISASI DAN PENCAPAIAN
AKADEMIK OlehYAAKOB BIN DAUD



PELUANG DAN CABARAN PENDIDIKAN DALAM KALANGAN 
MASYARAKAT LUAR BANDAR : 
SATU KAJIAN KES ISI RUMAH MELAYU MISKIN DI JAJAHAN 
BACHOK, KELANTAN 
SITI MASAYU ROSLIAH BINTI ABDUL RASHID 

actually, hari ni dan hari seterusnya aku malas sikit nak menulis, tapi aku target nak siapkan assignment tu malam ni, supaya cuti aku tak diganggu dengan hal - hal akedemik ni. Aku nak betul - betul relax waktu cuti sambil bermain dengan anak panda kat kebun. 


1 comment:

  1. sengal ko anepp. ko culik panda dari mana..? hahahha

    ReplyDelete